Vrijdag, 9 mei 2OO8 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu Vrijdag, 9 mei 2OO8 - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

Vrijdag, 9 mei 2OO8

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

09 Mei 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Che Boludos!

TEN EERSTE! Gisteravond na me blog hebben we nog ff voetbal gekeken. Het was een wedstrijd van River tegen San Larenzo. Nou, het was nog maar een half uurtje en River stond jammer genoeg 2-O voor... grrr. Rob en ik zijn voor 2 teams, kort gezegd. BOCA uiteraard en elk team dat TEGEN River Plate speelt, in dit geval dus voor San Larenzo. Maar we gingen maar eten, want in een half uur, 2-O inhalen.. dat zie je niet zo maar gebeuren. Dus spijtig genoeg gingen we er al vanuit dat River ook door was naar de kwartfinales... Nou het was ook nog eens zo dat River met 11 man speelden en San L. maar met 9... hopeloze zaak denk je dan. En zo maar uit het niets, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL (heerlijk die verslaggevers bij den voetbal in dit land :D)Wij kijken en ja hoor, ze hadden gewoon gescoord man! Ze gingen helemaal uit hun naad. Maar goed, dat was voor River nog niet bepaald bedreigend. En toen, simpelweg, 3 MINUTEN later, opnieuw GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, en echt, het hele stadium werd gek. Ze hadden gewoon nog een keer gescoord! Echt, wat een sfeer op dat veld ineens. Alle spelers springen om de scoorder en al. Ze hadden nu namelijk precies het aantal punten wat ze nodige hadden om door te gaan, en nu zou River dus neit door gaan. Je had die kippen moeten zien kijken! hahahahaha (ze worden hier kippen/hennen genoemd, vraag me niet waarom)... Nou, nu was het weer volle bak aandacht hoor. Zowel Rob als ikzelf (sorry!:P) achter de tv en meeschreeuwen voor San L. En ja hoor, ze hebben het dicht kunnen houden. Die achterlijke doelman van River maakte zelf bijna nog een eigen goal (raakte de paal) anders was het helemaal gekkewerk geweest denk ik haha. Nou, bij het eindsignaal werd het me toch een feest. En die Rivers he, compleet over de zeik en verslagen, totaal verslagen. Chau Chau River Plate, c u next year :D Heeerlijk einde van het avondje! haha

Nou wat een dag toch weer :D
Vanmorgen waren het markeerstiften en belkaarten in de trein. En er stond me toch een wappie bij me... Hij had net een hakbijl ofzo gekocht, zat wel een ak omheen, maar geloof niet dat het veel verborgen hield. Echt zown sneaky persoon ook.. wat zou tie ermee zijn gaan doen.... :|
Gister in de bus ook al, wat een figuren hebben ze hier ook. Stapte er een vrouwtje in die net een boom had gekocht. Ja, je leest het goed, een BOOM! haha zown jong telgje nog, maar het was een boom! Moest allemaal moeilijk doen met instappen, in een overvolle bus tuurlk want we waren al half Palermo door, maar goed. Het was weer een heerlijke show om gade te slaan.

Om precies half 9 op me werk aangekomen, was dit keer 2Omin later als anders vertrokken, vond het wel prima en was toch steeds ruim op tijd, dus had het perfect getimed al zeg ik het zelf.

Werd weer hartelijk verwelkomd door mijn fans haha, Boeffie en die andere draak maar vergeet steeds zn naam. Ze besprongen me gister ook continue, vooral Boeffie. Had gister eerste en laatste keer een witte broek aan, dat wel ;).

Meteen aan de slag gegaan boven aan me eigen bureautje. Had gisteren met Patrick het 1 en ander al doorgenomen dus wist meteen waar ik mee kon beginnen. Tussendoor kwam er steeds wel wat tussen en nog iets heel leuks! Krijg bepaalde taken die erg op mijn vakgebied liggen, het klonk echt super leuk en kon er meteen al wat voor gaan doen. Super! :D Heb er helemaal zin in er 3OO% voor te gaan deze 2,5 maand.

's Middags heerlijke lunch op, en ik heb blijkbaar nu al de reputatie dat ik onwijs veel kan eten.. want ze hadden stukje al apart gelaten en Patrick zei al, 'jij wilt dit vast nog wel he?' :D haha nou het was me dan ook erg lekker dus graag!

Om 2 uur er weer vantussen gegaan, voor me vrijwilligerswerk. In Retiro kreeg ik echter het berichtje van David dat ze pas om 4uur konden komen door omstandigeheden en dat ik beter ergens anders heen kon gaan, omdat Retiro in je eentje, zeker voor blonde kleine meisjes, niet bepaald veilig te noemen is. Ik maar ffies Hannah gesmst, die belde ff later terug. Zij vertrok vanaaf naar Mendoza (eindelijk dan ! ) en had haar alleen maandag nog maar gezien. Maar helaas ging ze net naar een museum waar ik totaal geen zin in had (kunst ofzo), dus maar via de tel. afscheid genomen en haar fijne reis gewenst.

Uurtje in de bus doorgebracht en beetje zitten dagdromen. Wat heb ik toch al veel meegemaakt hier zeg. :) Ennn, MINI COOPER nummer 5 gezien vandaag. (ja sorry ik hou de telling bij.. ze zijn zo zeldzaam hier dat ik werkelijk begin te kwijlen as ik der 1 zie... !!)

Thuis rustig aan gedaan, beetje gechat en weer eens 3OOO mailtjes beantwoord haha. Dat blijft toch heerlijk hoor! Sas, nogmaals gefeli!!!!!! En KARIN! LICHT HE ME DE VOLGENDE KEER WEL FF IN?! heeeeeeel erg gefeliciteerd wel!!!!! :D Kom op he dames, dit moet extra kracht geven om te KNALLEN op dat veld! ;)
En Suusje: geweldigg van je nieuwe piercing, kennen we volgende keer ook weer samen voor een nieuwe ;)

Vanavond is de planning nog ff biosje in Puerto Madero! Gezellig ff relaxed het weekend in. Waarschijnlijk gaat Michael mee, daar moet ik hoognodig weer een gesprek mee hebben over hoe Nederlanders in elkaar zitten want die snapt dat niet bepaald. En JA als je dit leest (hij kan Nederlands;)) ik heb het over JOU, rare Noord-Ier :D Daarna zal tie me wel proberen over te halen mee uit te gaan, maar NEE ik moet oppassen met me keelpijn dus NEE ik ga niet mee naar de bar daarna. Drink je bier zelf maar op dit keer.

Nou, ik hou het hier vandaag maar eens bij, lekker kort ;) Morgen komt de rest wel.

Oh ffies wel de uitdrukking van de dag uit 'Che Boludo!' (laten we jullie eens wat les geven in Argentijns Castellano): 'que parte de la tierra!' wat letterlijk betekend: 'hoe de wereld splijt!' maar wat ze gebruiken in de zin van: 'wat een prachtige vrouw!'

chau !

• 10 Mei 2008 - 08:54

Yvonne:

Wat een leuke dag!! En fijn weekend alvast moppie!!

• 11 Mei 2008 - 12:50

Eefje: