Raadselachtig weekendje - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu Raadselachtig weekendje - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

Raadselachtig weekendje

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

11 Mei 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Che Boludos!

Vrijdagavond eerst nog ffies toelichten. Ik had met Doris opgezocht welke films er zoal draaide in Puerto Madero. Uitgekomen op 21BlackJack om 22.45u. Prima tijd vond ik wel dus fff Peter en Michael ingelicht. Peter kon het niet meer halen uiteindelijk, die had geen bereik met zn telefoon gehad tot half 1 dus was niet bepaald handig. Maar goed, met Michael eerst ff afgesproken in San Telmo, zodat we vanaf daar samen naar Puerto Madero konden lopen, aangezien dat niet de meest veilige buurt is om alleen te lopen als je het mij vraagt. Nou, allereerst kwam me bus alleen weer eens niet. Ik weet niet wat het de leste tijd is met die lijn, maar hij kwam nu gewoon totaal niet in een half uur tijd. Uiteindelijk maar de taxi heen genomen. Erg goed gelet op me wisselgeld uiteraard, de naaiballen. Maar dit ging weer allemaal goed, zoals ik het toch al wel gewend was. Eerst Michael uit Gibraltar geplukt, die gast zit daar echt altijd. Hij had alleen nog niet gegeten dus vroeg of we dat ff nog konden doen. Tuurlk, nogal logisch. Maar uiteraard konden we de film van 22.45u niet meer halen, dat besefte we ons al snel toen we in zown eet tentje zaten. Zoals alles n Argentinië, gebeurd alles op zn 11-en-3Ost, helemaal in restaurants en eettentjes. Nah ja, ik dan maar weer opgeofferd en aar ijsje met fruit besteld en een heerlijke submarino (wat een combi he hahaha maar goed, smaakte weer overheerlijk kan ik je vertellen :D). Daar en daarna nog ff uurtje in Gibralter gezeten. Beetje ouwehoeren, vooral over de BOCA wedstryd van vorige week en 'Che Boludo!' haha. Michael had aan de andere kant namelijk gezeten, en was ronduit smerig uit het stadium gekomen aangezien hij dus onder de RIVER fans had gezeten.... hehe

Nou, tegen half 1 dan maar eens naar Puerto Madero gelopen, naar de bios. Precies op tijd, de film die we wilde zien was net begonnen met de voorfilmpjes. Erg leuke film! Ik had stukje gelezen op internet over het plot, dus leek me wel leuk, maar Michael wist er nog niets vanaf en vroeg dus waar tie over ging. En wat zeg ik met mijn blonde inteligentie: 'iets over Las Vegas, geloof poker...' tuurlk, daarom heet de film 21BlackJack... dappere ik weet het hahaha :D maar goed, de voorstukjes beloofde iig al erg veel goeds en ik gok dat ik wel vaker in de bios te vinden ben de komende maand.. :D er was ook een giga poster van IceAge3!!!!! die moet ik zeker zien :D haha

De film was erggg goed! Maar ergg laat dus geworden, om half 4 kwamen we de bios uit.. :| Ik was mijn bedje mega dankbaar die nacht kan ik je zeggen, zeker aangezien ik er die ochtend om 6 uur dus al uit was geweest.. !

Zaterdag! Niet te laast eruit gegaan, want wou nog wat aan me dag hebben. Eerst ffies boodschappen gedaan voordat Rob en Doris er allebei uit waren. Het was weer heerlijk druk in de winkel dus duurde zeker een uur eer ik terug was met een paar simpele boodschapjes. Daarna heerlijk gebrunched met omeletje. Daarna op pad gegaan naar een manicure. Het kind heeft namelijk weer teveel lopen nagelbijten en had daardoor aan me pink een flinke infectie gehad omdat ik er een hele nijnagel af had getrokken. Goed, toen dus het impuslieve besluit genomen om er iets aan te doen: een manicure en nepnagels. Op die manier zou ik er iig niet meer aan kunnen bijten. Nu zullen de meeste mensen me wel ronduit uitlachen, Coby met nepnagels, het is ook geen combi ik weet het. Vraag me ook sterk af hoe lang ze blijven zitten hoor, maar tot nu toe gaat het goed. Het duurde alleen wel 2 uur in de winkel. Allemachtig, 2 uur stilzitten, dat is al niets voor mij. Ik ergerde me in die tijd ook heel erg aan een kind wat geknipt moest worden. Ze was met haar moeder en die was eerst al geknipt en kreeg later ook een manicure toen zij dus geknipt werd. Maar continue draaien, opstaan uit der stoel etc etc. En die man bleef gewoon rustig en lief tegen haar. Nou echt, ik had der 2 kansen gegeven en dan weggestuurd hoor. Kom op zeg. En niemand zei er ook wat van, allemaal leuk en lief tege haar blijven doen alsof het het liefste meisje ooit was.. :S maaaar goed, daar zijn we hier inmiddels aan gewend.
Nou na 2 uur was ik dan eindelijk klaar, sta ik op (want had het tuurlk wel gehad nu ;)), stoot ik er meteen alweer een nagel af.. *zucht* dit wordt dus nog leuk hahaha. Maar die was er zo weer opgezet gelukkig, toen heb ik eerst nog maar half uurtje stilgezeten, zodat ze goed zouden drogen. Daarna was het wel ff raar met dingen uit je zakken halen enzo, maar ik ben er aardig al aan gewend en ze zitten er alle 1O nog op :D ze zijn niet heel erg lang hoor, maar iets langer als wat ik normaal gewend ben. Goed, op de terugweg weer heeeerlijk geslapen.
's Avonds wou ik ECHT naar Rey Castro, dus had iedereen al weer op de hoogte gebracht dat ik hoe dan ook zou gaan. Jan en Victor zeiden al snel af. Jan had al andere plannen en Victor was vorige week geweest maar vond het niet leuk genoeg om nog eens te gaan. Van Mercedes heb ik helemaal niets terug gehoord spijtig genoeg. Hoe dan ook, mijn plan was om desnoods zelf alleen te gaan. Ik had gewoon echt zin om te dansen op normale muziek en al. dus dat was het plan. Tis er uiteindelijk weer eens niet van gekomen hoor.
Ik had eerst een geweldige taxichauffeur. Hij praatte continue over Maxima en Prins Willem-Alexander haha. En daarna over Che Boludo! hahaha dat was helemaal geweldig. Hij moest continue lachen, wat een figuur :d Hij zei me, als ik onze Max een keer zou zien, dat ik dan gewoon moest roepen 'Che Boluda!' hahahaha. Ja, waarom niet, ze verstaan het en tis een doodnormaal iets om te zeggen tegen een Argentijnse dus :D wat een grapjas was dat zeg. Toen ik uitstapte ging het ook: 'bon suerte, ciao che boluda!' hahaha
Nou, Peter en Michael waren eerst naar The Red Door gegaan, een kroegje in San Telmo. We zouden vanaf daar wel doorkunnen. Ja prima, een biertje kan dan geen kwaad. Dat bleef alleen niet bij 1 biertje. We raakten aan de praat over slechte moppen en uiteindelijk goeie raadsels. Daar zijn we tot 5uur zoet mee geweest... Ik heb me pa en Basje al op de hoogte gebracht, zijn jullie ook weer ff zoet he mannen :D
Daarna had ik uiteraard weer honger en hebben we nog een heeeerlijke chocolademousse op mmm :D ja sorry hoor, kan dat niet weerstaan in dit land.

Zondag!!! Eerst heeeeeeeeerlijk uitgeslapen, tot half 3 maar liefst :| jaaa had ik wel verdiend hoor, enigste dagje in de week! Toen eerst met ons mam gebeld, want het was tuurlk mamadag! en eveneens de hele familie, inclufies SMEAGLE die etterbak aan de lijn gehad, haha was leuk! Daarna weer heerlijke brunch op, om half 4 inmiddels.. :|

En op het moment van dit typen, ff relaxen. Rob en Doris hebben vanmiddag eerst Nederlandse les gedaan. Doris snapt het wel goed moet ik zegen! slimme meid :D Maar het uitspreken is erg lastig voor der. De H vergeet ze vaak of zegt ze als een G en de RS RT BR PR al dat soort dingen zijn onmogelijk voor der. Ook het verschil U en OE snapt ze niet helemaal geloof ik haha. Maar ze doet het zoooo goed he, ik heb echt slimme schoonzus :D Onze Nederlandse taal is gewoon onlogisch... maar goed, daar was ik al wel achter haha. Vanavond gaan we nog lekker uit eten bij een Peruaans restaurantje! Jammiee! :D en dan begint de werkweek weer. Nou ja half weekje meer, want ik ga tuurlk donderdag naar Igazuu!!! :D Zinnn in!

Allemaal nog een fijn pinksteren en tot de volgende update hihi

Chau chau! Xxxxxx

• 12 Mei 2008 - 19:46

Yvonne:

Wahhh ICE AGE 3!! DIE MOET IK ZIEN:D:D:D
    Leuk wkndje dus gehad!! x