au au au eigenwijs dat ik groot ben
Door: Stuitertje
Blijf op de hoogte en volg Coby
19 Februari 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Zo, vandaag was de planning dat ik zelf ff op pad zou gaan. En ik wilde graag ff het huis uit, elke dag binnen zitten is ook zo wat met dit prachtige weer.
Het was vandaag opnieuw lekker warm, maar de zon verdween geregeld dus het was gewoon goed vol te houden, ook als je ff in de zon liep :D
Ik had me voor de zekerheid nu toch maar weer ingesmeerd, me rug was nog vrij rood van gister dus... laten we slim doen.
Vanmorgen had ik eerst wel proberen uit te slapen, maar onze buurman is aant verbouwen en die begingt om 8 uur met timmeren dus ik trilde me bedje vanzelf wel uit. Helaas, want was erg moe en had niet zo goed geslapen door het slechte nieuws van gister. :(
Toen eerst ff me mail doorgewerkt en ontbeten met Doris. Nou, toen om 1 uur dus ff met Rob afgesproken dat ik zelf met de bus naar het centrum zou gaan en al en dat ik om 6uur ff langs zn kantoor zou wippen. Hij is vanavond naar een speciale club met Duitse mensen (tsjah, je moet ook je Duits op peil houden vind hij dan weer.. :P).. ik mocht mee, maar had er niet zoveel oren naar, ik heb sowieso al niets met Duitsers dus waarom zou ik het op gaan zoeken in Latijns Amerika.. dan ga ik thuis wel ff langs.. :P
Nou, ik zou wel ff langs wippen en dan zou hij me nog we naar de bus brengen. Doris heeft me toen hier nog ff naar de bus gebracht, want ze vind het toch maar eng dat ik alleen ga. Dus opnieuw heb ze de chauffeur opdracht gegeven op mij te passen en me er op het juiste punt uit te zetten. Prima, maar ik had het zelf ook gevonden bleek achteraf wel :D
Nou, op Plaza de Mayo uitgestapt en eerst bezoekje aan de metro anno 19OO gebracht. Zie hyves voor fotoows :D. Toen de winkelstraat opgezocht !! :D
Nou, daar was het me toch druk haha. Maar wel leuk, gezellig druk. Ook op straat kraampjes en mensen die dingen deden, net zoals levend standbeeld en al. Wat een sfeertje!
En tuurlk heb ik weer wat gekocht, me koffer heeft nu weer klein beetje plek aangezien er dingen voor Rob uit zijn gegaan, dus vind ik dat er weer wat nieuws in kan :D En daarnaast, mijn lieve schatteke en fantastische vader hebben altijd plek zat over, dus die kunnen eventueel dan ook nog wel wat in hun koffer doen. Mocht het nodig zijn.. wat ik eventueel wel aan zie komen.. :P
Maar het punt van vandaag was, ik wil perse van de zomer met teenslippers kunnen lopen. Alleen ik kan dat niet.. :P Ik krijg altijd blaren van slippers. Die bandjes langs me voeten, kennen ze blijkbaar niet hebben. In ieder geval, zo eigenwijs dat ik ben, wil ik gewoon deze zomer met die dingen kunnen lopen. Dus ondanks dat er na een uur blaren op kwamen, gewoon door blijven lopen. En aangezien ik van iemand geregeld hoor dat wanneer je ergens niet aan denk, aan moeheid of aan pijnlijke voeten, dat het dan allemaal best mee valt, dacht ik nu; ideaal om het ff uit te proberen. En ja serieus, het helpt wel ff. Tot er op de achterkant van me voet ook blaren kwamen en tussen me tenen ook giga zeer ging doen.. MAAR , doorzetter dat we zijn, gewoon blijven gaan - zij het iets langzamer en moeilijker.. :P - tot aan de voordeur, in totaal 3 uur later na de eerste blaar.. :|
De eerste 2 blaren aan de zijkanten van me voetjes, zijn inmiddels geen blaren meer, maar liggen gewoon helemaal open en de achterste 2 blaren zijn 2 knappe joekels geworden..
MAAR we hebben het tot de voordeur gehaald :D Het trappenhuis voelde heerlijk koud en koelend aan aan me blote voetjes, maar dat terzijde haha.
Nu maar hopen dat het de volgende keer weer wat beter gaat. We blijven gewoon net zo lang proberen tot het blaarvrij is bevestigd.. :D
Zo, vanavond gebeurd er weinig bijzonders meer. Rob komt zo thuis en dan gaan we lekker eten en nog ff filmpje kijken ofzo. Of wellicht ga ik ff nintendo DS'en, want kan tuurlk niet hebben dat mijn lieve vriendje slimmer is als mij, tss met zn platina voor rekenen.. :| Wees opgepast; over half jaartje maak ik je in lief ding ! ;)
hihi nou lekker slapen allemaal
en tot de volgende keer weer!! :D
19 Februari 2008 - 08:09
Eefje:
EIGENWIJS die je dr bent!!!
Xx -
19 Februari 2008 - 20:22
MoOs:
Gewoon doorgaa he;)Das ook echt iets voor jou.
JIJ IS GOEI FROUW!!
Kus Moos -
20 Februari 2008 - 15:43
Yvonne:
Hahaah dat stuk over die Duitsers, geweldig:D:D
Shoppen is altijd leuk!:D Ben benieuwd naar je kleertjes!
En over je teenslippers..je hebt het gehaald..:| Ik had al lang andere schoenen aangetrokken:p
KUS