wie eigenwijs door blijft lopen, zit de volgende..
Door: Stuitertje
Blijf op de hoogte en volg Coby
20 Februari 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Nou vanmorgen weer poging tot uitslapen gedaan, maar de buurman, de fijne man dat het is, maakt je al op tijd wakker.
Doris was niet thuis dus heb heel relaxed gedaan. Gewassen, gegeten, mail bijgewerkt... Prima allemaal.
Ik kon amper lopen vandaag. Meteen toen ik uit bed kwam, ervaarde ik mijn eigenwijzigheid van gisteren. 2 joekels van blaren blonken aan de zijkanten van me voetjes en er lopen nu 2 flink rode striemen van open gelopen blaren over de wreef van me beiden voeten. Erg gevoelig allemaal. Dus al heel snel besloten erg rustig aan te doen en me voeten te laten genezen..
Had net me ontbijtje op - cornflakes dit keer :D - en zga dat The Patriot op tv kwam. Dus kijkenn!! Die film is gewoon te mooi om niet te kijken als tie toch komt. En was ff mooi meegenomen voor me Spaans, want was gewoon Engels, maar met Spaanse, - let wel, de Argentijnse vorm van het Spaans - ondertiteling, dus ik kon mooi én me Spaans én me Engels updaten. Ging prima. Wellicht hielp het ook wel dat ik die film zo ongeveer uit me hoofd mee kan lullen, maar goed :D
Daarna wilde ik nog aan me Spaanse les beginnen - les 53 alweer - maar ineens kwam Doris thuis. Ze had een hele grote ventilator gekocht voor in de kamer. Wij met zn 2e aan de slag om dat ding in elkaar te zetten. Verliep nog vrij vlot, al zeg ik het zelf :D Dus weer lekker fris windje door de kamer gehad hele dag.
Doris ging daarna leren en ik ben Spaans gaan doen. Voor mijn vorige 2 lessen had ik een 8 en een 7,5 terug gehad, dus dat gaat nog prima :D
Ik was bijna klaar toen mijn lieve schatteke online kwam, dus ff alles gestaakt en met hem een uurtje of 1,5 op msn gepraat!!
Daarna toch maar Spaans afgemaakt en even gegeten. Kreeg iets heel Peruaans van de moeder van Doris. Doris zelf at niets, ze was niet zo lekker.
Verder heb ik vandaag weinig bijzonders gedaan. Vanavond hebben we met zn 3e Shrek op tv gekeken en heb ik nog even met mijn lieve mama gechat. Dat was erg fijn. En tuurlk nog even met enkele van mijn liefste vriendjes! :D Dat is altijd heerlijk haha.
Morgen ook nog ff voorzichtig doen met de blaren, want donderdag gaan we weer ertegen aan, eindelijk beginnen bij mijn werk!!! :D Heb er onwijs zin in!! Ik hou jullie op de hoogte.
O, en morgen is beetje speciaal. Dan zijn mijn liefste Bas en ik al weer 7 maandjes samen!!! :D (L) Te Amo, mi Amor! (L) hihi
truste allemaal!
20 Februari 2008 - 15:47
Yvonne:
Toch maar verstandig geworden..over week probeer je het zeker weer uit?;) Stuk eigenwijsje;)
Echt goed van je Spaans zeg!!:D Jij bent gewoon opperstuudje;) haha En lekker zo'n ventilator!:D
SHREK IS TOF(H) haha
En gefeliciteerd vandaag met jullie 7 maanden samen!!:D:D Super!
(L)(L)
20 Februari 2008 - 15:50
Ismay:
Schatje,
We hebben het denk allebei te druk om te mailen :P!
Oja van die slippers! Sommige mensen kunnen daar nou eenmaal niet op lopen! Sorry dat ik je moet teleurstellen ;)!
Mail je echt wel snel!!! Of spreek je op msn!
Hvj! Kusjes -
20 Februari 2008 - 17:43
Eefje:
Eigenwijs die je d'r toch bent:P
maar dat wist ik allang (A)
Gefeliciteerd alvast voor je 7 maandjes hea!! haha!!
Xx