te rustig spijtig genoeg - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu te rustig spijtig genoeg - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

te rustig spijtig genoeg

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

13 April 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Hola!

Vandaag was een erg rustig en vrij saai dagje spijtig genoeg. Hoewel het einde wel gezellig was, dat zeker wel!

vandaag eerst proberen uit te slapen tot Chris me wakker belde. Hij wilde naar San Telmo en La Boca, aangezien we dat hem wel aan hadden geraden. Ik had er alleen ff niet zown zin in, ben daar de laatste maand al zo vaak geweest en wilde liever toch ff goed uitrusten. Weet niet hoe het komt, maar ben weer erg moe de laatste dagen, terwijl ik toch niet zo bizar gefeest heb, eigenlijk helemaal niet op de keer in Montevideo na dan.. Maar goed, nu ff goed naar me lichaam luisteren want heb geen zin sebiet weer plat te liggen.
Chris maar wel ff gezegd hoe of wat en waar tie op moest letten en al, en die is verder zelf op pad gegaan.

Ik heb vanmorgen samen met Rob ontbeten, lekker eitje gebakken voor ons beiden. Daarna met Doris me was gedaan en me kamertje beetje opgeruimd en al. Moet ook gebeuren op zn tijd :)

Toen heel wat mailtjes rond gestuurd, ook dat moest nodig weer eens gebeuren.

Tegen de avond nog ff met Viktor op msn gezeten, die wilde graag weer eens op stap dus met hem het 1 en ander afgesproken. Hannah en Chris wilden vanaaf ook iets doen dus was weer genoeg op en neer gesms en gebel. Uiteindelijk om 8uur met Hannah naar een rockoptreden geweest van de vriend van Hannah's huisgenootje. Dat was een erg goede band en een leuke sfeer! Niet zown groot zaaltje, maar gewoon gezellig. En een (rock)optreden is altijd goed als je het mij vraagt :D

Daarna Chris opgehaald van zijn hostel (hoewel dat de planning was, alleen hij was er niet). Daar maar een berichtje achter gelaten dat wij alvast weg waren, dat ie anders ff moest bellen als tie nog zou komen. Onderweg Viktor gebeld (het Spaans gaat al stuk beter en ik kan hem werkelijk goed volgen op het moment) en met hem afgesproken in het barretje Congo vlakbij Plaza Serano. Dat is altijd al prima bevallen dus het vertrouwen in een prima aaf was er nu compleet.

Ik had echter nog niet gegeten en verging zo ongeveer van de honger dus bij aankomst zijn Hannah en ik al gelijk naar binnen gegaan om wat te bestellen. Pas bij aankomst besefte ik dat dit hetzelfde barretje was waar we met Miriam, Viktor, Conor, John en Johnny een paar weken geleden waren geweest, in het grote paasweekend. Alleen groot verschil was dat het toen stuk warmer was en we heerlijk heel de avond toen buiten hebben gezeten. Er was dit keer alleen nog 1 tafeltje buiten vrij om beetje fatsoenlijk te eten, dus daar zijn we wel gaan zitten, maar het was vrij koud aan het worden! Wel een overheerlijk diner weer op zeg, allemachies.

Onderwijl had Chris al gebeld en hadden we hem het adres en al gegeven, maar had ie ons niet kunnen vinden. Viktor was er echter ook nog steeds niet, terwijl wij er al zeker een uur waren.. Meteen na het overheerlijk eten dus maar richting de deur gelopen, want Chris zou er nu zo moeten zijn. Bij buitenkomst was ok Viktor net gearriveerd, de simpele sul. Hij was toch prima op tijd? haha ja.. voor de Argentijnse maatstaven zeer zeker. Nou, wij weer naar binnen, gelukkig hoefde Hannah en ik niets te dokken omdat we net pas naar buiten waren gegaan. Toen binnen een loungesetje weten te bemachtigen en daar nog een heerlijke postre op, hoe koud ook, ijs gaat er tuurlk altijd nog in :D

Ah wel, toen nog gewoon gezellie avondje in Congo doorgebracht, veel gepraat met Viktor, lekker in het Spaans dus dat was wel weer eens goed. Later ook nog met een paar Portugeese meisjes die Viktor via via wel eens had gesproken en die bij ons kwamen staan. Waren erg sympatiek moet ik zeggen! En we hadden al meteen een belangrijk iets in common: de handelwijze van de Argentijnse man sprak ons geen van allen aan :D

Tegen 3uur maar weer een taxitje opgezocht, ik was gewoon echt doodop en had vreemd genoeg weinig zin om echt uit te gaan vanaaf... Ik weet het ook niet, wilde gewoon naar huis, naar me bedje. Dus dat hebben we wijzelijk ook gedaan. :)

Het was wel een leuk avondje nog! iig weer lekker geouwehoerd met iedereen en gewoon gezellig!

• 13 April 2008 - 08:37

Anita:

ha cootje, dus je bent zo moe? is toch niet gek met het tempo dat je de laatste tijd hebt aangehouden? Als je nu je gemak wat kunt houden herstel dat vast weer snel hoor!!! leuk dat je het zo gaaf hebt daar xx anita

• 13 April 2008 - 21:28

Eefje:

eens ff lekker rustig aan doen kan ook geen kwaad!! balen dat je weer zo moe bent :( Xx

• 14 April 2008 - 10:47

Yvonne:

Leuke foto meis!! Ik zeg idols volgend jaar??!;) Nou doe maar goed uitrusten, is ook belangrijk, stappen kun je nog vaak zat doen... Zelfs als je terug bent in Nederland;) hahaha Nou goed rusten!! En tot snel mop!