Donderdag, 1O april, nothing much - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu Donderdag, 1O april, nothing much - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

Donderdag, 1O april, nothing much

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

12 April 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Che Boludos!

Que tal?! Hier alles nog steeeds goed! De tijd vliegt op het moment, hoewel ik vandaag een heerlijk relaxed dagje heb gehad!

Eerst genoten van mijn uitslaapmogelijkheid en daarna op mijn dooie gemak me was gedaan en gegeten en al. Daarna maar eens aan mijn blogs gegaan van de afgelopen dagen.. allemachies wat moest ik nog veel inhalen haha. Hoop dat jullie het inmiddels allemaal hebben kunnen lezen en de fotos hebben bewonderd! Uruguay is echt een heerlijk land om bij te komen en te relaxen, perfecto! Heb er onwijs van genoten! :D

Ik probeer met Hannah nog paar dagen, of een weekje terug te gaan, want we willen heel graag nog naar Punta de Diablo en de hotsprings in het noorden. Ook wil ik dolgraag nog naar de watervallen in Irazgu, maar dat is weer in Argentinië, bij de grens van Brazilië. Moet ff met Rob over hebben of mogelijk is om een reisje te maken met al die dingen, dat zou wel erg gaaf en leuk zijn. Vandaag berichtje gehad van Conor vanuit Punta de Diablo, dat het zeer zeker de moeite waard was, beter als Punta del Este, dus dat willen we nu zeker proberen.

Na de nogide blogs ff boodschappen gedaan voor Rob en Doris en toen met Hannah afgesproken voor een etentje met nog een vriend van haar.
We zijn weesten eten bij een Vegatarisch restaurant in Palermo. Ik had nog nooit eerder in een vegatarisch restaurant gegeten, dus was erg benieuwd. Had er niet zulke hoge verwachtingen van, aangezien ik echt van vlees ben gaan houden hier.
Hannah had afgesproken met een vriend van een vriend van haar uit New York. (Kan gewoon niet meer op zn naam komen :|) Maar goed, ik vond het maar een apart mannetje. Niet vervelend ofzo, maar gewoon apart. Had er niet echt een klik mee om zo maar te zeggen.

Het eten was heerlijk trouwens! ik had een soort van lasagna met heel veel groenten, jammieee dat smaakte erg goed. Heel anders als die van thuis hoor mam, maar er stond echt Lasagne, dus weet niet hoe ik het anders moet noemen. Maar was echt super! een aanrader!

Daarna zijn we naar een barretje gelopen, waar een Jazz bandje een opvoering had. We waren er wat laat, maar toch nog wat nummers meegekregen. De muziek en het tentje vond ik top, maar Hannah en die jongen waren volop in discussie over politiek en hun dingen in New York dus had er weinig mee. Ben toen ook maar rond half 1 weer opgestapt, had weinig puf om uit te gaan en zeker geen zin in Roxy/69 again, dat was eens maar nooit meer.. (dat was die club van ons laatste feestje van school, met die transseksuelen.. ;))

Ah wel, een relaxend dagje gehad dat ook wel ff nodig was, zeker ivm al me bloggies!

• 14 April 2008 - 10:39

Yvonne:

Geen last meer van je buurman?;)

Coby

Na in 2008 een half jaar in Buenos Aires te hebben gewoond (mijn allereerste reis op waarbenjij.nu), en daar mensen van over de hele wereld te hebben leren kennen, was het reisvirus in m'n bloed wakker geworden en wilde ik het liefst niets anders meer! Samen met mijn lief heb ik daarna nog diverse mooie reizen samen gemaakt en nu proberen we er op uit te trekken met ons kleine gezinnetje, samen met onze twee kanjers. Hou het dagboek in de gaten en je kunt ons (bijna) op de voet volgen!

Actief sinds 28 Jan. 2008