8 maandjes!! (L)
Door: Stuitertje
Blijf op de hoogte en volg Coby
21 Maart 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Vandaag (2O maart) heb ik alweer 8 maandjes met mijn schatje! We kunnen dan wel niet samen zijn, het is wel een mooie dag alleen daarom al! Gefeliciteerd nogmaals mopje.
Verder was vandaag vooral een rlxd dag. Heb poging tot uitslapen gedaan, maar door de avond ervoor erg vroeg wakker. Ik vermoed door de speed.. (redbull).. dus vanmiddag nog maar ff paar uurtjes gaan liggen.
Verder beetje naar me Spaans gekeken.. voornamelijk gekeken haha maar wel met Rob en Doris gehad over het verschil tussen POR en PARA wat in het Nederlands meestal wordt vertaald als VOOR. Beetje ingewikkeld, maar wil het wel snappen.
Tegen eind van de middag belde Conor of we weer mee uit gingen vanavond. Was nog heel gedoe want niemand wist waarheen en met wie precies. Uiteindelijk, na veel op en neer gebel, ben ik met Miriam naar Plaza Serano gegaan tegen 11uur en na uurtje kwamen we John en Conor tegen. Na half uurtje verscheen Johnny met zn huisbazin en waren inmiddels ook de nieuwe medebewoners van John gearriveerd. Fransen, dus voor Miriam leuk aangezien die ook vloeiend Frans spreekt.
Tot uur of 3 daar opt terras gezeten. Heerlijk temperatuurtje en ff een plekje waar je niet zoveel last had van het verkeer. Er was ook een zanger verschenen, dus lekker sfeertje! :D
Tegen uur of 3 besloten nog ff naar een Boliche te gaan (soort discotheek). Vraag was alleen waar en welke want niemand kwam echt uit deze buurt van Palermo. Na wat rondvraag met de barmensen ons verplaatst naar KIKA. Een boliche met veeeeeel te harde muziek en waar je knettergek werd van de flitslamp. Miriam, de Fransen en ik hadden echter wel heel veel zin om te dansen, dus gingen we vrijwel meteen naar de dansvloer, alleen onze Ierse vrienden waren na nog geen 15min al weer gevlogen. Ah wel, wij hebben ons toch wel vermaakt :D
Na denk klein uurtje toch maar de rest weer opgezocht, die hadden een perfect plekske op de banken gevonden en daar hebben we toen nog uurtje zitten ouwehoeren of iets.
John was grotendeels genezen van zn 'huh' en 'vodka' acties, maar had vandaag een dag van de kangaroo... vraag me alsjeblieft niet dat uit te leggen... we hebben iig weer een goede dosis humor binnen gekregen :D
Conor was wonderbaarlijk stil en viel geloof ik ook om van de slaap. Maar Miriam kon tegen 5uur ook der ogen niet meer open houden dus zijn we weer met zn 4e opgestapt. Big John had inmiddels een meisje uit Venezuela weten te versieren en wilde nog wel wat langer blijven.
Onze echte gentlemen hielden weer een taxi voor de ladies aan, waarna we Miriam er wel in moesten helpen... Zij gingen met andere taxi, aangezien we nu echt uit elkaars route lagen. Miriam en ik hadden een erg goeie taxichauffeur. Volgens mij was ie ook helemaal bezorgd om ons want hij wachtte bij Miriam, eveneens als bij mij voor de deur tot we binnen waren. Twas echt zown oud manneke haha. Ah prima!
Wederom een leuk avondje gehad! Ze hebben me hier echt een geweldig bruisend nachtleven!! :D
21 Maart 2008 - 19:04
Yvonne:
Gefeliciteerd met jullie 8 maandjes! En leuk avondje dus weer gehad!! leerse nog ff hard!! -
25 Maart 2008 - 16:43
Jolanda:
GEFELICITEERD POTJE VAN ME!!!!