Relaxing Sunday
Door: Stuitertje
Blijf op de hoogte en volg Coby
17 Juli 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Eerst weer eens ffies aan me slaap gewerkt, dat was toch wel weer lekker ff wat normale uurtjes slapen :D
Niet al te laat echter opgestaan, daar was het weer eens veel te mooi weer voor!! En Downtown wilde zeker weten wat doen vandaag, die had in Uruguay toch een minder leuke dag gehad...
Ik dus rond de middag naar Retiro en Downtown opgewacht bij de trein. Nou die vloog me zowat in de armen hahaha. We moesten meteen eerst ff ergens aan de koffie, want ze had veeel te vertellen :D
Wij vlakbij het station een restaurantje ingewipt, submarinos en medialunas gekocht en knallen maar met die verhalen. :D Wegens privacyredenen zal ik niet herhalen wat er gezegd is, maar we kwamen erop uit dat ze toch een leuker dagje Colonia in gedachten had verwacht dan dat gebeurd was. En voor de komende 1O jaar kunnen we niet meer normaal 'Claro' of 'Bueno' zeggen.. :D
Hoe dan ook, wij hebben een goeie lachbui gehad die vrijwel de gehele dag nog aanhield hahaha.
Ik had de dag ervoor met Stefi gesmst, want Downtown zocht een nieuw huissie voor de laatste maand, aangezien het beter is om in de stad te wonen dan in San Isidro. Dat is dan wel dichtbij het werk, maar je kunt heel weinig dingen doen savonds omdat het 4O min met de trein is en die treinen savonds laat sporadisch rijden en niet bepaald veilig te noemen zijn. Ik wist dus dat ze nog op zoek was, maar ook dat Stefi kamers over had. Dus had ff gefixed dat we daar langs konden om ff te kijken. Ik was compleet verliefd geworden op de woonkamer, en Downtown zodra ze binnen kwam eveneens :D.
We waren van plan maar ff langs te gaan, maar ja.. hahaha Stefi is echt een heel topmeissie en die bleef maar ouwehoeren en we hadden het wel gezellig :D Dus uiteindelijk paar uur later.. "oh ja we moesten nog naar de kapper".. nou daar kwam het niet meer van, dus zijn we nog maar ff en 'fruitding' gaan halen :D dat zijn bakjes fruit met soort van pudding en die zijn zooooo lekker. We weten maar 1 winkeltje waar ze ze hebben, dus zijn we daar maar ff langs gewipt.
Het was een heerlijk relaxed dagje met veel geouwehoer en gelach :D Prima zondag denk ik zo ;)
ciaaooo!!
17 Juli 2008 - 17:43
Yvonne:
Heb je ook foto's van dat huis van Steffi?? Ben toch wel heeel benieuwd nu;)