Party Time & Sightseeing BsAs - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu Party Time & Sightseeing BsAs - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

Party Time & Sightseeing BsAs

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

30 Juni 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Che boludos!!

Hierr zijn we alweer! Goed he :D

Het weekend hebben we ff heel goed ingepakt! Briljant zouden Downtown en ik nu zeggen! hahaha
Zaterdag heb ik behoorlijk nutteloos besteed, voornamelijk geslapen. Ik was echt zoooo moe. Nou, ik heb het er prima van genomen :D. Aan het eind van de middag een behoorlijk wazig gesprek met Luis, mijn Salsa danspartner gehad. Hij en ik gaan skydiven hehe. FINALLY!! Het is hier zó goedkoop dat je het gewoon niet aan je neus voorbij kan laten gaan. Ik was nu al 2 keer niet komen dansen en dat kon niet vond ie. Nou dan stel ik toch voor dat we gaan skydiven als goedmakertje? En hij zegt nog 'is goed' ook :D:D:D:D Ge-wel-dig!! Wij dus meteen aan de planning en ja hoor, as het weer mee zit gaan we volgend weekend tegelijk springen :D Ik heb terr weer zinnn in !! :D

's Avonds vervolgens heen en weer gesms en gebel met Downtown, Marianne en Steffy. Downtown ging uiteindelijk niet meer mee op stap, het was te laat toen we eindelijk eens duidelijk hadden waar we heen wilde. Nou, niet te laat voor ons, maar Down moet 1,5uur reizen en met de trein of met de bus en vanaf San Isidro is dat een behoorlijk eindje wat niet fijn reizen is 's avonds laat. Maar Steffy had ff een briljant plan geopperd: wij met zn allen naar Asia de Cuba, gratis entree, gratis drank... Kijk, dan ga je niet zeuren. :D hahaha. Steffy heeft echt o-veral contacten, wat een briljant meissie ist toch ook. Ze wist eerst ook altijd al overal vippassies te fixen voor ons, en nu ff gratis entree én gratis drank. Hoe briljant! Zeker aangezien Asia de Cuba 5O peso entree is.... :D:D:D hahaha, Hoe geweldig. Wij eerst nog ff bij haar thuis gezeten. Zag ik het huissie ook eindelijk eens van binnen. Een geweldig optrekkie! Ik heb het meteen Downtown dik aangeraden, want die moet over maandje een stekkie in de stad hebben, dat is allemaal veel handiger. Nouu het zo geniaal zijn as ze bij Steffy kon wonen. En ze had nog 6 kamers vrij dus ik gok dat dat wel goed zit. Groot optrekkie, vrij simpel, maar die woonkamer... die was echt BRILJANT! Een open haard, heerlijke stoeltjes, barretje.. :D Ik snap nu wel dat Johnny zich er nooit verveeld heeft haha. Was wel gek om te beseffen dat hij daar ruim een maand heeft doorgebracht toen. Steffy en ik hebben weer paar hele leuke herinneringen opgehaald van toen. :D Leuk!

Nou, eerst nog ff 2 flessen champagne er met zn 3tjes opgedronken en toen met de taxi naar Puerto Madero. Onderweg nog ff gestopt, want ze moest nog ff kauwgom hebben. Dan zegt ze gewoon ff tegen de taxichauffeur dat ie ff moet stoppen bij een kiosk en ff moet wachten. Hoe simpel.:D

Kom je bij Asia de Cuba aan. Hele rij en allemaal 5O pesootjes betalen. Komen wij aan. Steffy: blablabla en door lopen maar. GRATIS :D Geen Rij. :D Heerlijk :D En ja hoor, kregen toegang tot de VIP ruimte (hoe geweldig een keer geen irritante Agrentijnen om je heen!!!) en ja hoor, ten slotte nog ff een gratis flessie champagne erbij :D. Nou mensen, het was me het avondje wel kan ik je vertellen ;)
En het werd NOG beter! Er kwamen hele oude nummers voorbij, maar ook gewoon NIEUWE hits die in Europa in zijn! Waaaaa de eerste boliche waar ik dit mee maak in 5 maanden tijd!! Hoe onmogelijk! En dan denk je dat het toch echt niet nóg beter kan worden. Nou reken maar: komt er ineens in zown oud meelalnummer een paar regels NEDERLANDSE tekst voorbij. waaaaaaaaaa Marianne en ik kwamen niet meer bij. hoe geweldig :D

Nou lieve mensen, ik heb weer een TOP avondje gehad. De planning was eerst om tegen 4 uur naar huis te gaan, want wilde niet weer de hele zondag op me bedje door brengen, maar mijn wekkertje gaf half 7 aan toen ik binnen stapte... En dan denk je, oh jee here we go again..

word ik zondag om half 11 wakker. Klaarwakker. Vrolijk. Geen hoofdpijn. Nou, dan gaan we er maar uit. En ik ben de gehele dag energiek gebleven. Hoe onmogelijk is dat! Ik weet het hahaha. Nou, mij hoorde je niet klagen. :D

Met Downtown op sightseeing tour gegaan. Dat was hoognodig want ze is hier al een maand en tuurlk nog veel te weinig gezien he. Heeeerlijk eerst half uurtje int zonnetje bij de Obelisk gezeten en fotoowtjes gemaakt :D En ja, dan is het winter. Met 2O graden :D waaa. Wat een weekend wat een weekend.

Daarna op ons gemakkie naar Recoleta gelopen. Begraafplaats over en bij Plaza Francia een heerlijke milkshake gepakt met chocoladetaart. Ja sorry hoor, ik ben hier nog steeds om te genieten ;)

Bij dit hele uitstapje had ik wel weer behoorlijk wat flashback naar 3 maanden geleden toen ik exact dezelfde route door Recoleta aflegde met mijn Ierse buddies. Maar ik ben duidelijk beter geworden in me 'ik-ben-gids-dingie'. Geen 1 keer verkeerd gelopen en wist overal genoeg over te ouwehoeren dacht ik zo :D. Goed beziggg!

Op Plaza de Francia stonden er weer hele berg mensen knuffels uit te delen. (Gratis knuffelen :D). Tis dat ze er beetje vies uitzagen, anders was ik zeker ff gaan knuffelen. Wat een dag:D.

Toen 's avonds nog ffies naar de bios geweest. We kwamen alleen met de taxi in een feestje uit bij de Obelisk. Alleen maar springende en dansende mensen op straat. En dan heb ik het over 9 de Julio. Die straat van 14 banen. Ken je nagaan hahaha. Wij daar maar uitgestapt want de taxi ging er toch niet door komen. Werd Downtown meteen meegesleurd in het feestgedruis en moest ze meedansen hahaha. Geweldig. Ik heb er een filmpie van. Wij ons toch een weg erdoorheen gebaand. Ohja, het bleek te zijn omdat Spanje zojuist het EK had gewonnen. Daar waren ze bijzonder blij om. Snap ik, as Duitsland had gewonnen had het er wellicht anders uit gezien ;).
Nou, wij er doorheen en richting de bios op Lavalle. Daar nog ff rlxd naar 'Sex and the City' geweest. Ik heb de hele serie nog nooit gezien, maar vond het een goeie film. Lekker zown simpel meisjes filmpie.

Daarna eens tegen 1Ouur naar huis gegaan en tevreden op me bedje geploft.

Een heerlijk weekend wederom.

Abrazo! :D

• 01 Juli 2008 - 06:22

Eefje:

dat is gezellig stappen zo alles gratis !!
    zeg, nu geen kater wil niet zeggen dat je er de volgende keer ook geen hebt!! hihi

• 02 Juli 2008 - 07:06

Yvonne:

Wat een leuke avond heb jij weer gehad zeg!! kan je die trucjes niet van steffy leren en ze hier in nederland gebruiken?;)

en wat een drukke zondag, en dat met je avond ervoor:| nice!

• 02 Juli 2008 - 08:18

Jolanda:

Volgens mij stijgt de drank naar je bolletje lieverd hahaha gewoon niet normaal 3 flessen champagne als ik goed kan tellen kan het mis hebben hahaha. Tis geen oud en nieuw joh hahahaha. Kijk ik vier dat met een halve fles gold strike binnen een paar minuten hahaha. Heerlijk Als je terug ben gaan we naar Oranje kom ik ook vrij snel binnen ook als er een rij staat stik handig.