Chau chau mi grande amigo! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu Chau chau mi grande amigo! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

Chau chau mi grande amigo!

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

29 Mei 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Che Boludos!

Nou, dinsdagochtend deed uiteraard erg zeer.. gelukkig was het uit bed komen prima, hoewel het wel met de nodige moeite gebeurde. Maar goed, braaf op tijd opt werk, al wat iets vermoeid. Daar tot de conclusie gekomen dat ik té sociaal ben met bellen haha, ik luister te graag naar mensen en nu moet ik dus minder sociaal worden en mensen afkappen... haha juist ja.. daarom heb ik dus niet voor een dergelijke studie gekozen ;) We zullen zien wat ik ervan terecht ga brengen, ben benieuwd haha.

's Avonds heb ik Hannah afgehaald van CUI want we hadden geregeld dat ze langs mij zou komen om Rob te bedanken voor alles en dan kon ik meteen haar vergeten kleren in Iguazú terug geven. Het ging redelijk, tot ze haar egoïstische trip weer kreeg en vond dat ik om 1Ouur nog mee naar haar huis moest gaan in Belgrano (wat meer dan een uur rijden is) want ze had nu geen eten, en dan konden we samen uit eten gaan en dan hoefde ze niet alleen te reizen en het was zo ver en zo duur etc etc. Tuurlk, ik ben ook helemaal niet moe na maar 3 uur slapen terwijl jij de hele dag op bed hebt gelegen en tuurlk ik ga om 1Ouur nog ff mee naar jou omdat jij alleen aan jezelf kan denken. :) Er zijn nog een aantal dingen gezegd die ik jullie zal besparen. Kort samengevat: ik heb het er echt mee gehad. Mevrouw denkt echt alleen maar aan zichzelf kan ik je zeggen. Nog ffies 2 dagen volhouden en dan ziet ik er toch nooit meer, dat moet lukken. Maar goed, eindelijk om half 12 toch me bedje bereid na de nodige drama. Ik heb iig heerlijk geslapen.

Woensdag weer volle bak aan het werk, druk druk en de dag vloog weer voorbij. We krijgen maandag een nieuwe kracht, vers uit Nederland! :D Carla heet ze, ik ben benieuwd.

's Avonds wou ik ff een warm bad nemen (het is hier nu écht koud, 5 graden overdag :|), maar 3maal raden (de timing kon ook niet beter), het warm water is weer ver foetsie te noemen.... Fijn in de winter as je bevroren bent. En ik had vanmiddag tuurlk weer vrijwilligerswerk gedaan dus was weer ronduit smerig en echt bevroren voeten. Ik heb met Diego en 2 kinders nog wel half uur intensief gevoetbald, ken je nagaan hoe onderkoeld me voeten alsnog waren. :| Maarja, die werden dus thuis nog in geen mogelijkheid warm... Dan maar een warme chocomelk :D.

Tegen 8uur op weg naar Nuñez gegaan met de bus, op naar Victors huis. Die had vanmorgen gesmst dat ie een klein feestje gaf, omdat ie de volgende dag zou vertrekken. Hij komt nog wel terug, maar wist het niet helemal zeker of het voor studie en werk was, omdat ie een paar goede aanbiedingen had gehad voor werk in het plaatsje in Brazilië waar tie zelf woont.. :( Maar wou hem sowieso nog een goede reis wensen, dus ik op pad. Over de 1 uur reistijd... allemachies wat is dat een rotend zeg! Ik denk dat hij nog verder van het centrum afwoont als ik :| Arme kerel haha. Maar dan ook eindelijk kennis gemaakt met zn zus, die ik tot zover enkel aan de telefoon had gesproken. Ook kennis gemaakt met nog 2 Argentijnen, een Spaans meisje en 2 (hoe kan het anders) Amerikanen. Een erg gezellig groepje hadden we wel! Heb een leuke 3 uurtjes gehad en haast alleen maar Spaans gesproken, dus een goede oefening. Ennn, hij had zulke gave bierpullen he :| Net die grote uit de Lord of the Rings films bij de Hobbits haha, ge-wel-dig :D We hebben genoeg foto's gemaakt hoor, dus zodra ik ze heb, kunnen jullie ze ook bewonderen ;).

Het afscheid was tuurlk weer pittig.. :( Ik ben daar geen goed persoon voor... Ik ga hem echt missen! :(

VICTOR! :
CHICAS! Hahaha mi amigo grande! :D
Leren kennen op de dag voor onze eerste schooldag, bij het mondeling examen. Toen zat ik er nog naast met wachten. Tezamen met Conor, John en John. Wie had toen gedacht dat we enkele weken later een paar geweldige avonden samen zouden beleven!
Een geweldige maand Spaanse les met hem gedeeld, veel gekke gesprekken, half in het Portugees wat voor mij toen net zo Spaans klonk als het Castelleno aca. hahaha. De wilde verhalen van St. Paddys day meegekregen dat Victor un poco baracho was... :D beber un poco mucho si? ;) oh oh en toen nog in Congo, totaal het padje kwijt en met Johnny maar Chicas roepen :D en zn afterparty wat totaal niet meer doorging hahaha. En niet te vergeten onze bioservaring dat ie in slaap was gedonderd hahaha. Victor, een geweldige kerel ben je te noemen! Ik ga je echt missen! We zagen elkaar wel niet superr veel, maar als het zo was, was het altijd lol met je! :D
Buen suerte chico! y fue un gusto conocerte!

chau chau!

• 30 Mei 2008 - 07:53

Eefje:

je hebt het er allemaal maar druk mee!!
    te sociaal hahaha ik wist niet dat je dat ook kon zijn!!

Xx.

• 30 Mei 2008 - 13:19

Yvonne:

5 graden maar!:| Jeetje dan is het hier zelfs wamer:p arme jij;)