Berichtje 1 na week internetloos! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu Berichtje 1 na week internetloos! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Coby - WaarBenJij.nu

Berichtje 1 na week internetloos!

Door: Stuitertje

Blijf op de hoogte en volg Coby

28 Maart 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Hola!

Eerst maar even een uitleg waarom het nu weer tijdje heeft geduurd eer ik iets van me heb laten horen.. heel simpel; geen internet. ;) We hadden vorige week vrijdagavond geloof ik al hoop gedoe met het internet, viel steeds weg etc. De volgende ochtend hadden we niets meer.. Wel gebeld, maar ze zaten tuurlk dinsdag al helemaal vol dus het werd pas woensdag dat er iemand kwam. Nou, toen is er een nieuw kastje tussen gezet, nog een soort router ofzo, maar toen konden we alleen maar via de kabel internetten en niet draadloos. Dat werkte ook voor geen meter en Rob zn laptop stond er hele tijd op aangesloten, dus ik had ook weinig mogelijkheid. Ik had het verder ook erg druk, dus heb braaf afgewacht tot het weer goed was. Helaas nog steeds niet gelukt. Rob is er behoorlijk door over de zeik, aangezien hij voor zijn werk thuis ook goed internet nodig heeft. Maar vandaag (vrijdag 28 maart) ben ik alleen thuis dus heb ff mijn laptop er op aangesloten, om ff snel jullie bij te werken. Het is heel varierende week geweest, en is veel gebeurd, dus bereid je voor haha. Van alles wat! Van protesten tot piecings tot veeel stappen. Ik zal het in verschillende blogs opslaan, dan zit er nog beetje logica in. Dit is de eerste, succes met lezen!

Zaterdag: Boliche Big one
Zaterdag was beetje saai dagje. 's Ochtends eerst heerlijk uitgeslapen en rustig aan gedaan. ’s Avonds weer met ons groeppie op stap! Er was een feessie in ‘Big One’ een boliche vlakbij Avenue 9 de Julio dus erg makkelijk voor iedereen. John had me laten weten dat hun tegen 2uur ofzo pas gingen, maar Miriam en ik wilde al wel wat vroeger. Wij tegen half 1 daar al aangekomen en braaf in de rij gaan staan. Allemachies wat een drukte. Uiteindelijk 3 kwartier moeten wachten maar goed. Het was een speciaal avondje en de dames hadden gratis entree, dus vooruit. Het was wel een onwijs mooie tent zeg! Maar, waar ik al bang voor was, het is vrijwel in elke boliche op zaterdagavond vrijwel alleen musika electronica… Amai, dat is erger als welke soort dan ook als je het mij vraagt. Miriam en ik zijn eerst rondje gaan lopen, kijken of er nog meer bekenden waren toevallig en ff kijken waar alles beetje was en wat een goed plek was om te staan. Nou, heb me ogen uitgekeken naar al die ‘bewegende’ figuren (ja sorry hoor, iets anders kan ik het absoluut niet noemen :|). Die dansen echt niet hoor, geen idee hoe je het moet noemen maar tis meer beetje rare bewegingen maken, alsof je compleet wappie ben ofzo. Maar goed.
Stonden we beetje centraal, komt er ineens een wildvreemde kerel tussen ons in staan voor een foto. Ja, want hij spaarde foto’s van buitenlandse meisjes… :| Nah daar beetje mee aan de praat geraakt maar ik had het al heel snel weer gehad. Zo niet mijn slag mannen hier he. Zitten meteen aan je en meteen je nummer vragen en pff, doe eens ff rustig ofzo. Na half uurtje ofzo zag ik John ineens (altijd handig als je zo lang bent :D) dus Miriam en ik gauw richting hun. Miriam heeft het er ook allemaal niet op dus het gebeurd ook wel eens dat we gewoon frontaal omdraaien als er weer zown wappie tegen ons aan begint te ouwehoren.
Het was inmiddels al half 4 en de jongens hadden tuurlk maar een rij van 1O min gehad.. maar goed, zullie moesten wel betalen dus vooruit.;)
Ik had het inmiddels wel heel erg gehad met de ‘muziek’ en was vooral ook heel moe aant worden, denk ook doordat het gewoon absoluut niet mijn tent was verder. Miriam en de jongens vonden het wel ‘beweegbare’ muziek en hadden gelukkig wel prima naar de zin. Tegen half 5/5 uur ik maar besloten op te stappen, dat het toch wel erg jammer van me geld en tijd was. Miriam wilde nog graag blijven, maar die was behoorlijk vant padje af, dus maar ff met John goed afgesproken dat ie op der zou passen en der in een taxi zou zetten later.
Ik was rond 6uur/half 7 ofzoiets thuis gekomen en heb wel heeeerlijk geslapen. Belde de volgende dag Miriam op. Zij met een dikke kater en pas om 1Ouur thuisgekomen hahaha :D. Maar ze had het wel heel goed naar der zin gehad gelukkig. Alleen we spraken later John nog, en die zei dat hun al om 8uur weg waren gegaan, nu vraag ik me echt af wat Miriam dan in die tijd heb gedaan :|. Ze zei dat ze wel wat langer was gebleven as hun, en dat ze was gaan lopen. Het was immers al licht en kon ze nuchter worden zei ze. John had der nog een taxi willen geven, maar ze bleef weigeren blijkbaar. Maar Miriam woont nou niet bepaald dichtbij Avenue 9 de Julio dus maak me wel zorgen dat ze helemaal is gelopen :| Maar goed, ze was nog levend en compleet dus prima.

• 30 Maart 2008 - 23:49

Yvonne:

Hahah lekker stapavondje/nachtje gehad dus;) haha Bestaan er toch ook katers in Argentinië:P