Rustig dagje
Door: Stuitertje
Blijf op de hoogte en volg Coby
14 Februari 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Vandaag een rustig dagje.
Het is bijzonder warm en ik denk dat dat ff op me Pfeiffer terug slaat.
Vanmorgen zijn Rob en Doris naar het ziekenhuis geweest, ivm Rob zn opgelopen blessure van gisteren. Waarschijnlijk iets gescheurd of gekneusd. Het doet iig flink zeer en het is nogal dik. Hij is daarna thuis gebleven en is hier aan het werk.
Ik moest er vanmorgen wel mee uit, aangezien iemand langs zou komen om het internet te controleren. Prima, maar hij lulde zo enthousiast Spaans dat ik de moeder van Doris er maar ff bij heb gehaald. Die heeft het in ieder geval allemaal begrepen.. ;)
Vanmiddag had Doris iets erg lekkers voorbereid en heb weer gesmuld. Ik was aleen bijzonder moe en heb 2 uurtjes op bed gelegen. Ben nu nog behoorlijk duf, maar heb me net tot een les Spaans weten te zetten. Doris vond het maar grappig en zei steeds iets anders. Erg handig dat dialect hier. Je leert iets, en ff later hoor je dat je het weer kunt vergeten omdat ze dat hier óf niet doen of anders doen... :| Achja, ik moest ook huiswerk opsturen dus heb het maar ff volgens de les gedaan..
Verder niet veel bijzonders.. ik zal misschien strakjes nog wat schrijven, mocht er nog iets spectaculairs gebeuren.. ;)
oh wat wel schattig was, net kwam het kleine nichtje van Doris ff langs om te vertellen dat ze naar de film ging.. :D echt lief meissie! hihi
nou tot de volgende keer weer.. !
Oh, en Happy Valentinesday,
El día de los enamorados! (L)
Vanaaf nog even met Doris weesten lopen in de buurt. Het praten gaat nog moeizaam, maar ik lijk er steeds meer van te begrijpen wat ze zegt en bedoelt.. :D
We hebben geprobeerd de medicijnen voor Rob te halen, die had hij vandaag al nodig, maar nergens zijn ze te vinden. Overal komen ze morgen pas. En we hebben het wel bij zeker 7 apotheken gevraagd... :| Handig as je echt direct medicijnen nodig heb... :| Ach.. Relax, take it easy... ;)
sebiet nog wat eten en dan me bedje in.
Op het moment onder het genot van Guusje wat drinken :D
Truste!
14 Februari 2008 - 22:25
Yvonne:
Rustige dagjes zijn ook wel eens lekker he!;) Hoop dat blessure van je broer snel over is zeg! En goed dat je nog spaanse les hebt gemaakt!!
Ik ga slapen, hier is de dag al weer voorbij;) Jij ook nog een fijne valentijnsdag mop! -
15 Februari 2008 - 13:05
Suus:
Hej Coby, echt leuk om alles bij te houden wat je aan het doen bent en heb gedaan!! Het is zeker wel erg mooi daar, en volgens mij ben je poepie bruin als je terug komt!
Ik vind dat je echt al veel hebt gedaan in die korte tijd, echt cool! Nog heel veel plezier!
Kus Suus